Сезонът на най-накрая приключи, но все още ни остават няколко дълги

...
Сезонът на най-накрая приключи, но все още ни остават няколко дълги
Коментари Харесай

Как да се възстановим след празниците?

Сезонът на най-накрая приключи, само че към момента ни остават няколко дълги студени месеца, с които би трябвало да се оправим. Предполагам, че множеството от вас са преуморени (подобно на мен), а шумните събирания с другари и родственици като се изключи че са оставили у вас скъпи мемоари, са ви поизнервили и изтощили. Време е да презаредим след празниците, с цел да можем да се завърнем към ежедневния темп по-спокойни и продуктивни. 



Вижте моите препоръки за възстановяващи грижи, които ще ви оказват помощ да се почувствате по-добре след празниците.

Превърнете спалнята си в топло и успокояващо място

За да превърнете спалнята си в място през студените месеци, можете да се възползвате от някои от моите дребни, само че скъпи трикове. Например: зимните разпродажби са превъзходен миг да промените матрака или възглавницата си с нови и по-удобни. За да се подготвите за дългите вечери през зимата, когато се излежавате с хубава книга в ръка след работа. Януари е и превъзходен месец да се снабдите с ново спално долни дрехи на понижени цени, тъй че най-сетне си вземете тези приказни чаршафи със зимни десени или загряващите подложки за гърба, за които си мечтаете от две години. Сега е и вярното време да замените леките пердета с по-тежки драперии, тъй че да не усещате студения въздух през дограмите. 

Време е за СПА

Зимата е идеалното време за посещаване на дневен СПА-център за релаксиращи процедури, които ще ви освободят от насъбрания стрес по време на празниците. Можете да заявите разчистване на разположение или други , като кални бани или ароматни вани с билки и соли. СПА центровете в огромните хотели разполагат с спомагателни улеснения – като въртящи се горещи вани или топли сауни, които да ви оказват помощ да се почувствате по-добре. Възможно е също по този начин да оферират разтривки за цяло тяло и лице и деколте, както и прелестни козметични процедури като педикюр и маникюр. Ако визитата на СПА ви се коства непостижимо, подарете си време у дома, където със свещи и релаксираща музика да си извършите ароматна вана, с която да подхраните тялото и душата си.



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР